5 x Vaderdag cadeau tips
Home  ›  5 x Vaderdag cadeau tips

5 x Vaderdag cadeau tips

Een Vaderdag om nooit te vergeten. Vaderdag! Op zondag 21 juni is het weer zover. Dé dag waarop we onze vaders even in het zonnetje zetten en ze verwennen met leuke cadeaus.

Dit jaar is anders… Vaderdag is extra speciaal. Door het Coronavirus is het niet mogelijk om dit jaar samen met ons vaders, Vaderdag vieren zoals we gewend zijn. Dit jaar wil je jou vader zekers laten weten dat je aan hem denkt en van hem houdt.

Ik ben vast niet de enige die het een uitdaging vind om tijdens Coronatijd een cadeau uit te zoeken voor mijn vader. Daarom heb ik voor jou even een onderzoek gedaan voor naar Vaderdag cadeaus. Ik heb vijf tips om er een leuke dag van te maken! Het zijn allemaal Vaderdag tips die je online kunt bestellen. Handig!

Top 5 tips voor Vaderdag cadeaus

Zo zag een normale Vaderdagcadeau top 5 er uit:

  1. Scheerset
  2. Sokken
  3. Heerlijk luchtje
  4. Cadeau
  5. Chocolade

Ik verwacht dat dit jaar veel cadeaus lekker online besteld worden via een webshop. Want je hebt bij de meeste webshops de mogelijkheid om je bestelling in te laten pakken als cadeautje. Je kunt ook het pakje naar jouw vader te laten versturen. Super handig!

5 tips voor een leuke Vaderdag

1. Zorg dat hij zicht lekker kan ontspannen

Kijk je vader graag films om te ontspannen na een dag hard werken? Een leuk cadeau voor hem is een verwenpakket met wat lekkers voor bij de film en een Netflix abonnement. Netflix is altijd leuk voor je vader. Hij heeft keuze uit onbeperkt series, films en meer. Het is altijd opzegbaar en allemaal voor één lage prijs per maand. Abonnementen vanaf 7,99 tot 13,99 per maand.

2. Ga samen koken uit een kookpakket

Houd je vader van koken? Verwen hem dan met een leuke nieuwe kookboek en spulletjes voor in de keuken. Een mooi keukenschort, peper-, zout-, en kruidenmolens en keukengerei zoals lepels, spatels. En de boodschappen voor de eerste gerecht mee te maken. Maak er twee leuk pakketjes van. Kook samen via WhatsApp, Skype, of Zoom.

3. Maak zijn gereedschap kist weer vol met een kluspakket

Is jouw vader een echte klusser? Verwen je vader met gereedschap. Ga voor een verrassingspakket. Verzamel verschillende maten boortjes -schroevendraaier set, een hamer, een rolmaat, een tang, een bit setje en schuurpapier met zowel grove als fijne korrels. Op deze manier is hij weer klaar voor zijn volgende klus!

4. Laat hem weten hoe je over hem denkt met een oorkonde

Is jouw vader een superheld, meester in kietelen of de sterkste man van de wereld? Geef hem dan een persoonlijke ‘beste papa oorkonde‘. Ontwerpt deze helemaal zelf met een foto en tekst met een persoonlijke boodschap. Zo geef je jouw vader een verrassing met een persoonlijke touch.

5. Ga samen online spelletjes doen

Houden jullie beiden van spelletjes? Geef hem een leuk bordspel cadeau via Google Play Store. Mijn vader en ik zijn dol op: Rummikub, Monopoly, Jumbo Mens erger je niet en Triominos.
En natuurlijk de allerbest. Verras je vader met een sieraad.

Deel dit op:

Sugheely Strijdhaftig
Over Sugheely Strijdhaftig

Hoi! Ik ben Sugheely Strijdhaftig. Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.