Dames oorbellen kleur tips
Home  ›  Cadeau voor jou

Cadeau voor jou

Hoe je de juiste kleur oorbellen kiest. Te druk om over de kleur van jouw oorbel na te denken? Als moeder heb je weinig tot geen tijd om met alle mode bezig te zijn. Laat staan de huidige trends uit te zoeken. Ik weet zeker dat je al weet dat bij ieder persoon een andere soort oorbellen mooi staan. Maar wist je dat dit ook geldt voor de kleur van jouw oorbel?

Er zijn veel kleuren om op te noemen

Van licht roze tot donker groen, van beige tot zwarte oorbellen: het is een eindeloze lijst. De ene oorbel kleur staat gewoon beter bij jouw dan de andere. Daarom is het goed om te weten welke kleuren bij jouw oogkleur past. Zodat je het juiste kleuren oorbellen koopt.

Je wilt natuurlijk er op je best uit zien. Een outfit zonder oorbellen is natuurlijk nooit compleet, daarom is het belangrijk om goed na te denken welke oorbellen je wilt dragen.

Wil je ook meer tijd en kleur in jouw leven?

Of kun je niet wachten om jouw ogen te laten stralen? Maak je geen zorgen, ik help je graag op weg. Ik schreef zo kies je de juiste kleur oorbellen. Een PDF met tips die bij jouw oog kleur passen. Hierin geef ik je handige richtlijnen om het kiezen makkelijker te maken.

Met dit pdf bespaar je tijd en breng je kleur in jouw oorbellen collectie! Download nu gratis dit handige tips en inspiratie voor een meer stralende look. Gemakkelijk, handig en tijdbesparend. Waar wacht je nog op?!

In mijn vorige blogs reeks vertelde ik je waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste oorbel voor de vorm van jouw gezicht. Heb je deze blogs al gelezen? Dan ben je goed bezig! Zo niet lees de eerste blog van de reeks.

Deel dit op:

Over Sugheely Strijdhaftig

Hoi! Ik ben Sugheely Strijdhaftig. Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.