Corona maatregelen bij Sugheely.nl
Home  ›  Corona maatregelen

Corona maatregelen

Corona (Coronavirus). Ik neem de maatregelen als gevolg van het coronavirus erg serieus. Om jou en anderen gezond te houden tijdens deze (COVID-19) epidemie. Wanneer ik met jouw bestelling bezig bent, neem ik alle hygiëne corona maatregelen die zijn voorgeschreven vanuit het RIVM.

Mijn webshop blijft 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je kunt nog lekker bij mij bestellen. Samen met mijn bezorgpartners, doe ik mijn best om de verwerking van je bestelling zo snel mogelijk te laten verlopen. Maar helaas lukt dat niet altijd. De meeste producten in mijn webshop passen gelukkig gewoon door de brievenbus.

Bezorging door PostNL tijdens de corona

PostNL volgt ook de algemene RIVM-richtlijnen en neemt maatregelen om verdere verspreiding van het COVID-19 te voorkomen. De bezorgers van PostNL werken veilig en zo hygiënisch mogelijk. Ook houden ze 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Door de drukte bij PostNL is de levertijd die je normaal van me gewent bent niet te garanderen.

Lockdown

Door de landelijke lockdown. Heeft PostNL het nu erg druk. Waardoor de levertijd van jouw bestelling langer is geworden dan normaal. PostNL doen ook hun best om deze vertragingen zo snel mogelijk op te lossen. Ik vraag jouw begrip voor deze situatie.

Aangepaste dienstverlening

Door het virus krijg ik net als alle ouders in Nederland te maken met het huiswerk van onze kinderen. Ik heb nu nog meer waardering voor leraren en juffen gekregen. Ik zou niet de waarheid zeggen als ik zou zeggen dat het geen invloed heeft op mijn dienstverlening. Daarom heb mijn beschikbaarheid aangepast. Ik ben in de tijd van corona bereikbaar tussen 09:00 tot 17:00. Heb je vragen? Laat het mij gerust weten. Ik ben telefonisch, via whatsapp, per e-mail of via de chat bereikbaar.

Mijn gedachten zijn bij de getroffenen door corona, ik waardeer de vakkennis en het harde werk van zorgmedewerkers en iedereen, die aan het werk is om deze crisis tegen te houden.
Voor nu wens ik je veel sterkte in deze onzekere tijd. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Deel dit op:

Sugheely Strijdhaftig
Over Sugheely Strijdhaftig

Hoi! Ik ben Sugheely Strijdhaftig. Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.