Doe mee met mijn Paasei jacht
Home  ›  Paasei jacht

Paasei jacht

Sugheely’s paasei jacht. Doe je mee aan de jacht op paaseieren? Pasen start bij elk gezin met naar paaseieren zoeken. Het is super leuk voor iedereen, het maakt niet uit of je jong of oud bent. Maar dit jaar worden we allemaal gevraagd om binnen te blijven.

Thuis blijven tijdens Pasen hoeft helemaal niet saai te zijn. Daarom heb ik op mijn website vier paaseieren verstopt. En ga ik dit jaar een paasei jacht te houden. Je maakt kans op exclusieve kortingcodes en shoptegoed. Geen vrolijke paasontbijt of brunch? Ga snel op zoek naar een ‘kortingsei’. Zeg dat je nog iets voor je werk moet doen.

Vind een paasei en ontvang korting!

Paasei jacht

Ik heb de ‘Paaseieren’ verspreid en verstopt over de site. Dus ga op zoek naar de ‘eieren’. Heb je als eerste een kortingsei gevonden? Dan kun je de code meteen gebruiken bij je bestelling. Vergeet niet te checken tot wanneer de code geld is. Want je krijgt maar één prijs per persoon. Als je een korting paasei gevonden hebt. Laat dan de andere paaseitjes liggen voor iemand anders.

Deze actie loopt van 12 tot en met 13 april. De volgende prijzen zijn verstopt:

  1. 10% korting op alles
  2. 15% korting op alle oorbellen
  3. 20% korting op de tennisarmband
  4. Shoptegoed van 25,-

Deze actie is afgerond.

Deel dit op:

Sugheely Strijdhaftig
Over Sugheely Strijdhaftig

Hoi! Ik ben Sugheely Strijdhaftig. Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.