Meteen naar de inhoud
Home  ›  Online Paaseieren jacht

Online Paaseieren jacht

Paaseieren jacht. Doe je mee aan de jacht op paaseieren? Pasen start bij elk gezin met naar paaseieren zoeken. Het is super leuk voor iedereen het maakt niet uit of je jong of oud bent. Dit jaar worden we gelukkig niet allemaal gevraagd om binnen te blijven. We kunnen er weer lekker op uit en je kunt online met deze jacht mee doen.

Daarom heb ik op mijn website 11 paaseieren verstopt. En ga ik dit jaar weer een paasei jacht houden. Geen vrolijke paasontbijt of brunch? Ga snel op zoek naar een ‘Letter eitje’. Op elke eitje staat een letter. De letters vormen twee woorden. Zeg dat je nog iets voor je werk moet doen.

Vind alle Paaseieren en vorm twee woorden!

Ik heb de ‘Paas eitjes’ verspreid en verstopt over de webshop. Dus ga op zoek naar de ‘eieren’. Je hebt twee dagen de tijd om ze te vinden. Heb je als eerste al de eitjes gevonden en de woorden geraden? Dan kun je deze als kortingscode meteen gebruiken bij je bestelling. Je krijgt eenmalig 25,- shoptegoed. Je moet wel snel zijn want er is maar één prijs. De code is maar 1 week geldig. Deze actie loopt van zondag 17 t/m maandag 18 april. Veel succes! 💛

Deze winactie is afgelopen.

We hebben een winnaar. Deze winactie is afgelopen.

Deel deze blog

Sugheely Strijdhaftig

Door Sugheely

Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.

Meer over mij

De waardering van www.sugheely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 61 reviews.