Stoppen met heren sieraden
Home  ›  Stoppen met heren sieraden

Stoppen met heren sieraden

Stoppen met de heren collectie. Ja, je leest het goed! Ik stop met de heren. Ik wilde bewust kiezen voor mijn gezondheid dat kan op allerlei manieren. Door te gaan sporten, meer tijd met mijn familie door brengen, of gewoon elke dag op tijd naar bed te gaan. Maar een webshop hebben kost best wel veel tijd. Na lang er over na te hebben gedacht hoe ik meer tijd over kon houden en andere activiteiten kan doen waar ik blij van word.

Tijdens het verbouwen aan mijn huis besloot ik het roer om te gooien. Ik verwijder alle heren sieraden categorieën en besloot om me weer volledig op dames te richten.

Door te stoppen krijg ik meer tijd

Ik wilde er graag vanaf, omdat ik het ‘echte’ gevoel voor heren sieraden miste. Het kostte me altijd uren om iets te bedenken of ontwerpen voor de heren collectie. Maar wat ik ook deed het was voor mij moeilijk om nog blij van te worden. Ik ben veel liever bezig met de dames sieraden en de tassen. Ik vond het op een gegeven moment zo jammer dat ik besloot ermee te stoppen. Ik wil nu meer tijd voor nuttige en leuke activiteiten.

Tot mijn verbazing was het voor mij niet moeilijk om de heren categorieën te verwijderen. Het geeft mij heel veel rust om niet meer met de heren collectie bezig te hoeven zijn. Daarnaast vind ik het leuker om meer tijd met mijn kinderen te besteden. En meer gerichter te werk te gaan met de webshop. Dus vanaf vandaag geen sieraden voor heren meer op Sugheely.nl.

Wat gebeurd er nu met die producten?

Voor me breekt de drukste tijd van het jaar aan. Ik ben de komende tijd bezig met een paar webshop aanpassingen. Een heel belangrijk moment. Een paar producten uit de heren collectie die ook door dames gedragen kan worden heb ik voor nu in de dames collectie gezet. Dus grijp je kans als je nog sieraden voor heren wenst te kopen.

Veel winkelplezier! 🙂

Deel dit op:

Sugheely Strijdhaftig
Over Sugheely Strijdhaftig

Hoi! Ik ben Sugheely Strijdhaftig. Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.