HomeVerbouwen?

Verbouwen?

Verbouwen?

Ik ga verbouwen! De afgelopen tijd heb ik weer hard gewerkt aan een nieuwe vormgeving en indeling van de webshop. Doordat de kinderen nu zomervakantie hebben is het weer tijd voor wat verbouwing in huis.

De afgelopen jaren hebben we elk jaar net als zo velen aan het huis lopen klussen tijdens de zomer vakantie. Waardoor er weinig tijd overblijft voor de webshop. Dus daarom koos ik tot nu toe om de winkel te sluiten. Maar dit jaar ga ik het anders aan pakken.

Leuk nieuws: de webshop blijft gewoon open! Je kunt vanaf vandaag je bestellingen plaatsen zoals je gewend bent. Maar ik verwerk vanaf 27 juli tot en met 3 augustus geen bestellingen.

Langere levertijd

Dus hou er rekening mee dat het langer duurt voor dat je je bestelling in huis hebt. Bestellingen tot en met zondag 26 juli verstuur ik nog op de bus voordat ik ga verbouwen.

Bezorging tijdens deze periode

Bestellingen die tijdens de verbouwing binnenkomen, verstuur ik op volgorde van binnenkomst vanaf dinsdag 4 augustus.

Verbouwen, dus gratis verzending

Maar kop op! Verder verandert er niet zo veel. Bestel je tijdens de verbouwing? Dan geniet je nu tijdelijk van gratis verzending. Dit geldt alleen voor bestellingen die door je brievenbus thuisbezorgd worden. De bezorgopties blijven hetzelfde. Avondbezorging is nog steeds 3,99 extra. Niet bezorgen bij de buren is ook niet aangepast. Het is nog steeds 2,89 extra. En voor 2,49 extra haal je jouw pakket bij een PostNL locatie.

Aangepaste dienstverlening

Door de verbouwing heb ik besloten mijn beschikbaarheid aan te passen. Ik ben in die week niet bereikbaar. Heb je vragen? Laat het me gerust weten. Ik ben per e-mail bereikbaar. Ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden vanaf 4 augustus.

Sugheely Strijdhaftig

Sugheely Strijdhaftig

Ik ben gek op sieraden, eten, drankjes, lezen, filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden of modeaccessoires elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.