Home  ›  Verhoging van de verzendkosten

Verhoging van de verzendkosten

Verhoging van de verzendkosten

Ja, je leest het goed! Vanaf vandaag verhoog ik de verzendkosten. Omdat jouw glimlach is mijn succes is. Wilde ik de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk houden. Dus besloot ik om een deel van de verzendkosten zelf te betalen. En verzendkosten vanaf 3,99 aan te bieden net als bij de grote bedrijven. Maar hoe graag ik ook zou willen zeggen dat het een groot succes is, is dit helaas niet het geval.

Verhoging van de PostNL tarieven

Elke jaar verhoogde PostNL haar tarieven. Maar met ingang van 1 januari 2020 verhoogt PostNL weer de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten in Nederland. Met een stijging van 4,6%. Door deze verhoging heb ik jammer genoeg besloten om ook mijn verzendkosten te verhogen. Ik vond het heel erg moeilijk om dit beslissing te nemen, maar ik heb geen keus. Het lukt niet meer. Dit is echt een heleboel geld voor een klein bedrijf.

Geen 3,99 verzendkosten meer

De verzendkosten voor het thuisbezorgen door je brievenbus wordt verhoogd van 3,99 naar 4,99. De bezorgopties blijven hetzelfde. Avondbezorging is nog steeds 3,99 extra. En voor 2,49 extra haal je jouw pakket bij een PostNL locatie.

Ook geen gratis verzending vanaf 20.- meer

Bestellingen worden niet meer gratis verzonden boven de 20,-. Bestel je voor meer dan 49,99 per bestelling? Dan geniet je van gratis verzending.

Het voelt als falen. Maar ik ben niet verdrietig? Ik snap dat je hierdoor niet meer bij me wilt bestellen. Maar ik hoop dat je het begrijpt. Laat me dit dan even persoonlijk weten i.p.v. me publiekelijk tot schande te maken! 

Over de schrijver

Sugheely Strijdhaftig

Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.