Home  ›  Welke oorbellen passen bij jouw gezicht – Deel 2

Welke oorbellen passen bij jouw gezicht – Deel 2

Deel twee: Welke oorbellen passen bij mij gezichtsvorm

Ik geef je in een reeks van 3 blogs tips om te zorgen dat je ogen extra gaan stralen door het gebruik van de juiste oorbellen. In deel 1 liet ik je zien welke oorbellen passen bij een v- driehoek, rond en lang gezicht. In dit tweede deel gaan we kijken welke oorbellen bij een vierkant, ovaal en diamant gezicht passen. Sta jouw gezichtsvorm er niet bij bekijk en lees deel 1 of deel 3.

Vierkante gezicht

Vierkant gezicht

Lange druppel, ronde en grote oorbellen zijn de beste combinatie voor een vierkante gezichtsvorm. Ze brengen andere gezichtslijnen in balans en maken de kaaklijn net iets zachter. Kleine ringen, maar ook creolen kun je beter vermijden.

Boho oorbellen kleurig

Boho oorbellen kleurig
18,99  9,49

Houten rondjes oorhangers

Houten rondjes oorhangers
7,99  3,99

Bohemian fashion oorhangers rood

Bohemian fashion oorhangers rood
18,99  9,99

Ovale gezicht

Ovale gezicht

Heb je een ovale gezichtsvorm dan heb je geluk. Je kunt alle soorten en maten oorbellen dragen dat je wilt. Ga lekker experimenteren! Het mooiste zijn statement, fancy of bungelde oorbellen. Maar je moet wel op passen voor te lange oorbellen. Deze zijn meestal oorbellen die tot onder je kin komen. Ze laten je gezicht extra lang lijken.

Blauwe leaf kralen oorbellen
38,99  29,99

Ovale kralen oorbellen geel
49,99  39,99

Driehoek oorbellen zwart
9,99

Diamant gezichtsvorm

Diamant gezicht

Kleine hoepels, druppel oorhangers en oorknopjes zijn de beste combinatie voor een diamant gezichtsvorm.

Oorbellen met ronde zirkonia
14,99

Creolen met zirkonia

Creolen met zirkonia
21,99

Creolen met zirkonia

Creolen met zirkonia
23,99

Hopelijk heb je met dit blog de juist oorbellen voor jouw gezicht kunnen vinden. In het volgende deel gaan we kijken naar oorbellen die het beste staan bij hart, rechthoekig en A- driehoekige gezichtsvormen.

In de tussentijd is het slim om zelf alvast te kijken naar welke kleuren oorbellen bij je passen. Download mijn gratis PDF. Zodat je straks jouw ogen laat stralen!

Heb je vragen over dit blog post? Laat het me weten!

Deel dit op:

Over Sugheely Strijdhaftig

Hoi! Ik ben Sugheely Strijdhaftig. Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.