Home  ›  Heb je de juiste soort oorbellen al in huis?

Heb je de juiste soort oorbellen al in huis?

Welke oorbellen passen bij mij gezicht?

Welke oorbellen passen bij mij gezicht?

Vraag je jezelf ook vaak af welke oorbellen bij je gezichtsvorm past? Oorbellen zijn vaak een van de eerste sieraad die je ’s ochtends aantrekt en het laatste dat je’ s avonds afdoet, dus je wilt dat ze de juiste zijn.

Een oorbel heb je in verschillende soorten en maten, maar welke past nou bij de vorm van je gezicht? De algemene richtlijn is dat het type oorbel het tegenovergestelde moet zijn van je gezichtsvorm. Ontdek hoe je je gezicht laat spreken door de ideale oorbellen te dragen.

V-driehoekig gezicht

V- driehoek

Heb je een v- driehoek gezicht die je wat meer in balans wilt laten lijken? Ga dan voor oorringen, creolen en ovale oorbellen. Ook zijn oorbellen met een gebogen rand een mooie combinatie voor bij een v driehoekig gezichtsvorm.

Oorbellen vintage bohemian style rood
17,99  8,99

Bar oorknopjes zilverkleurig
9,99

Hartjes oorknoppen blauw
16,49

Ronde gezicht

Rond gezicht

Heb je een rond gezichtsvorm die je wat langer en slanker wilt laten lijken? Kies dan voor langwerpige, minimalistische oorbellen. Kleine vierkante oorbellen staan ook heel goed bij een rond gezicht. Vermijd knopjes en ronde oorbellen.

Rode statement oorbellen
10,49 3,49

Parel oorbellen
16,99

Doortrekoorbellen zirkonia
22,49

Lange gezicht

Lang gezicht

Als je een wat smal en langer gezicht hebt, staan klassieke oorknoppen, oorringen en ronde oorbellen je het mooist. Zo zorg je er voor dat het gedeelte tussen je ogen en oren het aandachtspunt blijft.

Oorbellen met steentjes
18,99

Creolen met zirkonia
21,99

Creolen met zirkonia
23,99

Vierkante gezicht - gezicht oorbellen

Vierkant gezicht

Lange druppel, ronde en grote oorbellen zijn de beste combinatie voor een vierkante gezichtsvorm. Ze brengen andere gezichtslijnen in balans en maken de kaaklijn net iets zachter. Kleine ringen, maar ook creolen kun je beter vermijden.

Boho oorbellen kleurig
18,99  9,49

Houten rondjes oorhangers
7,99  3,99

Bohemian fashion oorhangers rood
18,99  9,99

Ovale gezicht

Ovale gezicht

Heb je een ovale gezichtsvorm dan heb je geluk. Je kunt alle soorten en maten oorbellen dragen dat je wilt. Ga lekker experimenteren! Het mooiste zijn statement, fancy of bungelde oorbellen. Maar je moet wel op passen voor te lange oorbellen. Deze zijn meestal oorbellen die tot onder je kin komen. Ze laten je gezicht extra lang lijken.

Blauwe leaf kralen oorbellen
38,99

Ovale kralen oorbellen geel
49,99  39,99

Driehoek oorbellen zwart
9,99

Diamant gezichtsvorm

Diamant gezicht

Kleine hoepels, druppel oorhangers en oorknopjes zijn de beste combinatie voor een diamant gezichtsvorm.

Oorbellen met ronde zirkonia
14,99

Creolen met zirkonia

Creolen met zirkonia
21,99

Creolen met zirkonia

Creolen met zirkonia
23,99

Hartvormig gezicht

Hart gezichtsvorm

Driehoekige, druppel oorbellen en medium grote oorringen zijn de beste combinatie voor een hartvormig gezicht. Vermijd oorknopjes en kleine ringetjes.

Kralen oorbellen leaf groen
38,99

Oorbellen blue beauty
45,99  35,99

Kristallen oorbellen
16,99  7,99

Rechthoekige gezicht

Rechthoekig

Heb je een rechthoekig gezicht? Kies dan voor kleine ronde oorknopjes, middel grote oorhangers, en langwerpige oorbellen. Vermijd bijvoorbeeld lange oorbellen met fantasie vormen.

Bladvormige oorbellen met kristallen
17,99  8,99  

Kristallen oorbellen
16,99  7,99

Ronde kroon oorbellen roze
18,49

Driehoekig gezicht - gezichtsvormen

A- driehoekige gezicht

Grote hoepels, kleine ronde oorknopjes en oorbellen met een gebogen onderkant zijn staan het beste bij een driehoekige gezichtsvorm. Oorbellen met puntige vormen moet je vermijden.

Houten oorbellen
7,99  3,99

Kroontjes oorknoppen
17,99

Oorbellen vintage bohemian style groen

Oorbellen vintage bohemian style groen
17,99  8,99

Wil je meer tips om te zorgen dat je de juiste oorbellen draagt? Download dan gratis Deze kleur oorbellen passen bij jouw ogen. In deze PDF vind je nóg meer tips om jouw ogen te laten stralen!

Over de schrijver

Sugheely Strijdhaftig

Ik ben gek op sieraden, eten, lezen en filmpjes maar mijn blog gaat voornamelijk over sieraden tips en webshop nieuwtjes. Ik geloof dat je met kleurrijke sieraden elke vrouw laat stralen. Glimlachen is echt goed voor je ziel.